background
OMM© Project Excellerator
background

Jane Zuidema

Contactpersoon:
jane.zuidema@mans.nl
088 605 4849

Opleidingen, trainingen en workshops

De Perfecte Kick Off

Vind uit ‘what makes us tick’

open inschrijving opleiding

Tijdens de opleiding De Perfecte Kick Off laten we je zien hoe je je projectteam in optimale conditie een project kunt laten uitvoeren. De meeste projectmanagers hebben al voldoende bagage om doorlooptijden, kosten efficiëntie en andere parameters te managen. Wij vullen die kennis aan met OMM© tools waarmee professionals inzicht krijgen in ‘what makes us tick’.

Voeg de psychologische en neurologische inzichten uit OMM© toe aan je managementrepertoire en je maakt sprongen voorwaarts. Dat leer je in de opleiding De Perfecte Kick Off. De opleiding staat bol van de praktische tools die je meteen kunt toepassen. De nieuwste inzichten en methodieken in communicatie, planning en gedragspreferenties vormen jouw keuzemenu van je Perfecte Kick Off. Drs. Jane Zuidema, auteur van het boek De Perfecte Kick Off, leidt je door de opleiding heen.

deperfectekickoff

OMM© Project Excellerator, the basics

OMM© Project Excellerator, the basics scoort gemiddeld een 8,5

Open Inschrijving Opleiding

OMM© Project Management, the basics biedt je praktische en effectieve hulpmiddelen voor het succesvol managen van je projecten. Het gaat niet alleen om de project management methodiek, maar ook om het bijbehorende gedrag, want met de gedragscomponent boek je de werkelijke winst.

Je leert analyses te maken van je eigen projecten en komt tot andere strategieën en verbeteracties. Het resultaat van OMM© Project Management, the basics is verkorting van doorlooptijden, heldere afspraken met opdrachtgevers en tevreden project professionals.

Lean Decision Based Planning

Sneller en beter plannen

open inschrijving cursus

Lean Decision Based Planning© helpt je bij het plannen van projecten:

  • Een SCRUM of AGILE werkwijze goed voor te bereiden.
  • Op besluiten te plannen in plaats van op activiteiten. Dit resulteert in een kortere doorlooptijd
  • De waste niet in de planning mee te nemen

Diensten

Faciliteren van Project Kick Off’s

Learning on the job

Maatwerk

Er over schrijven is één ding, het in de praktijk brengen is vers twee. Onze OMM© professionals faciliteren Kick Off’s bij organisaties in de praktijk. Zeker wanneer je nog weinig ervaring hebt met het organiseren van Kick Off’s, kan het heel zinvol zijn dit door ons te laten doen. Een heel concrete vorm van learning on the job.

of bel met 088 6054849

Analyse en reboot van projecten

Zullen we eens meekijken?

Maatwerk

Waar wringt hem nou de schoen? Veel bedrijven die projectmatig werken, zijn op zoek naar oorzaken voor het niet halen van deadlines in projecten, het ontstaan van misverstanden tussen projectteams en opdrachtgevers en het uitblijven van resultaten.

Een heldere analyse van projecten kan uitkomst bieden bij het in de toekomst anders opzetten van projecten. Ook kan het leiden tot nieuw leven inblazen in projecten die een afslag hebben gemist.

Onze OMM© professionals voeren die analyse geroutineerd uit en bieden graag een helpende hand bij het rebooten van projecten.

of bel met 088 6054849

Connect met ons

WE GEVEN U GRAAG NADERE INFORMATIE OF KOMEN EENS BIJ U LANGS.